Hirdetés
Hírek
A autómegosztó szolgáltatások is olcsóbban lettek a vírus miatt
A autómegosztó szolgáltatások is olcsóbban lettek a vírus miatt
Hirdetés

A héten már bejelentette a GreenGo, hogy 30 százalék menetdíj kedvezményt biztosít az ügyfeleinek, majd a Share Now  is közölte, hogy 11-17 százalékkal csökkenti árait.

Szerda este a fentiekhez hasonlóan a MOL Limo is lépett és a GreenGo-hoz hasonlóan szintén 30 százalékkal vitte lejjebb árait.Ezenkívül a másik két céghez hasonlóan elengedi a regisztrációs díjat, ezen túlmenően pedig a havi díjas felhasználókat 1 000 forintos kuponnal kárpótolja.

Közösségi autómegosztóként felelősségünk a közösségek segítése. Ez azonban nem csak rajtunk áll, felhasználóinknak azt javasoljuk, hogy ha megtehetik, maradjanak otthon. Azoknak viszont, akiknek muszáj útnak indulni, ebben a helyzetben a tömegközlekedés helyett az autómegosztó szolgáltatások egy olyan alternatívát jelentenek, amivel jelentősen csökkenthető a társas érintkezések száma. Ezért is döntöttünk úgy, hogy felhasználónkat segítve a halaszthatatlan utazásaikra díjkedvezményt biztosítunk” – nyilatkozta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

A közösségi autómegosztó szolgáltatásokban elérhető autókat a koronavírusra való tekintettel a cégek fokozattan és a korábbiaknál gyakrabban fertőtlenítik, és az autókban fertőtlenítőt is elhelyeztek.

Forrás: hvg.hu


MEGOSZTOM:

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája