hirdetés

Velünk tartasz?Autójába csapódott egy másik kocsi a Nyugatinál, majd lelépett. Nem találják. Segítsetek!

Autójába csapódott egy másik kocsi a Nyugatinál, majd lelépett. Nem találják. Segítsetek!

2020-10-15 Facebook
hirdetés

“Még most is úgy érzem magam, mint akibe belecsapódott egy autó… A rendőrség valahogy nem találja az elkövetőt, ezért kérem embertársaimat, hogy legyenek segítségemre.” – kéri Gina közösségünktől, mint olvasónk.

2020. október 13-án 18:28-kor a Nyugatinál a körúton haladva az Oktogon felé egy élőlény padlógázzal neki hajtott az autóm bal oldalának. “

Gina azt írja, hogy ez azért történt meg, hogy a vétkes autós a piros lámpán áthaladva elkerülje az ütközést a mindkét irányból érkező villamosokkal.

” Én fel sem fogtam, hogy mi történt (eszméletvesztésem volt az ütközéstől),

csak annyit tudok, hogy már pörög az autó, átrepülök a villamosmegálló 3 méter széles járdáján és az autó hátuljával a Jászai felé induló villamosba csapódok.

Volt tanú a helyszínen, aki megjegyezte a rendszámot, de a rendőrség se nem körözi ezt, sem másik rendszámmal nem állt elő 36 óra alatt egy olyan kereszteződésben, ahol kismillió kamera van.”

Az, hogy a körözést a rendőrség nem kezdte el vélhetőleg annak köszönhető, hogy nem jól emlékezett a szemtanú a rendszámra.

” A vétkes sofőr vagy a Stollár Béla vagy a Markó utcába kanyarodott be (szintén bekamerázott utcák, mindkettőben bírósági épületek, stb…).

hirdetés

Kérem, hogy ha bárki ott volt a helyszínen vagy az időpont után a környéken és látott egy elején durván összetört autót, tudja a rendszámát, tud egy utcát mondani, ahol látta (és talán találunk olyan kamerát, amit a rendőrségnek nem sikerült és látjuk a rendszámot), akkor az privát üzenetben vagy itt hozzászólásban keressen meg. Hálás köszönetem!” – írja olvasónk, Gina, a Facebook posztjában.


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: