Áll a bál! Győzike állítja, hogy durván szidalmazta őt és családját egy közteres, miután szabálytalanul parkolt

Áll a bál! Győzike állítja, hogy durván szidalmazta őt és családját egy közteres, miután szabálytalanul parkolt

2021-08-18 Facebook
Hirdetés

Egy szabálytalan parkolás után tört ki a balhé a Gáspár család és a közterület felügyelet munkatársai között. Győző állítja, hogy a 30.000 forintos bírságon túl a közteres hangosan szidta a származását és szinte kirángatta Beát a járműből.

A showman elmondása szerint pár percre állt meg autójával szabálytalanul egy étterem előtt, a közteresek ekkor csaptak le rájuk. Győző nem tagadja, hogy szabálytalanul parkolt, de a bánásmódot kikéri magának. A közteresek ugyanis a Gáspár család származására tettek durva megjegyzéseket – állítja a showman, aki nem nyugszik bele a történtekbe.

“Fel vagyok háborodva! Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van?

Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért.”

-nyilatkozta Győzike a Blikknek.

-“A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból”

– idézi fel idegesen a történeteket Győző, akinek a büntetőpontokon kívül még 30.000 forint bírságot is kiszabtak, miközben – állítása szerint – megjegyezték, hogy mivel celebek, biztosan nem okoz gondot az összeg befizetése majd.

A showman szerint csak példát akartak statuálni vele, mivel ismert ember. Győző azonnal panaszt tett az óbudai közterület-felügyeletnél, ám levelére múlt hét óta nem kapott választ. Ma délben mégis megérkezett a válaszüzenet, melyben azt írják, hogy fogadták a panaszt és a megkeresésre a törvényi határidőn belül, kivizsgálást követően válaszolni is fognak.

Győzike kiemelte, hogy beismeri a hibáját, de a bánásmód felháborítja. Nem is szeretné visszakapni a befizetett 30.000 forintot, szeretné, ha azt a pénzt inkább jótékonykodásra fordítanák.

Borítóképünk illusztráció! Forrás: Blikk

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés