SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Akkora dugó lett a magyar-szlovák határon hogy a rendőrök inkább nem kértek formanyomtatványt a magyarországi belépéshez

Akkora dugó lett a magyar-szlovák határon hogy a rendőrök inkább nem kértek formanyomtatványt a magyarországi belépéshez

2020-09-01 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A gépkocsik és a járókelők jelenleg lassan, nyugodt ütemben csordogálnak át az Erzsébet hídon, nyoma sem volt már a délelőtti órákban a reggeli tumultusnak. A magyar oldalon található hídfőnél ellenőrzést végző rendőrök csupán néhány kérdést tesznek fel az utazóknak, illetve felelnek az utazók tudakozódására. – írja az ujszo.com portál.

A korai órákban viszont még mintegy másfél kilométer hosszú kocsisor alakult ki, amelynek a vége a Cirill és Metód szoborkompozícióval ellátott körforgalomig ért.

A jelek szerint a Csallóközből sok olyan munkavállaló érkezett, aki csak itt tudtaátlépni a határt, ugyanis a Medve-Vámosszabadi átkelőhelyet teljesen lezárták a magyar hatóságok.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A rendőrök reggel még mindenkitől kérték a személyi okmányait és azt a formanyomtatványt, amellyel ellőrizték volna, hogy 24 órán belül visszatérnek-e Szlovákiába a kijelölt 30 kilométeres határmenti sávból.

A helyszínen délelőtt 10 óra után a portál kérdésére azt mondta egy magyar rendőr a határon, hogy

központi utasításra „egyelőre“ nem kérik senkitől a nyomtatványt. Elmondása szerint a reggeli dugó miatt született meg ez a döntés.

Ugyanakkor az szerinte még nyitott kérdés, hogy mi lesz később, mivel lehetséges, hogy a nap későbbi részében újra kérik majd a nyomtatványt.

A jelenlegi kivételezés a portál helyszíni tapasztalatai szerint viszont már a magyar vagy szlovák állampolgársággal nem rendelkező személyekre nem vonatkozik. Így például a cseheket visszafordítják a magyar rendvédelmi szervek, ha nem tudnak megfelelni a magyar kormány által hétfőn bejelentett kritériumoknak.

Forrás: ujszo.com


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-11-05 Facebook

Magazinműsor-riport: Büntetőfékezés és egy ítélet volt a téma a Kékfényben – VIDEÓ

A büntetőfékezéssel - ami sajnos mindenki által ismert fogalommá vált hazánkban -...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: