Hirdetés
Gondolkodtató
A peronról a sínekre lógva parkolt le autójával a holtrészeg sofőr Dabason
A peronról a sínekre lógva parkolt le autójával a holtrészeg sofőr Dabason
Hirdetés

Nem mindennapi látvánnyal szembesült a forgalmista 2020. szeptember 1-jén kora délután a dabasi vasútállomáson. – írja a police.hu

Egy fehér autó tűnt fel, a parkolóból behajtott a 2. és a 3. vágány közötti peronra, megközelítette a 3. vágányt, majd a peronról két kerékkel a sínekre lógva megrekedt.

A forgalmista késlekedés nélkül átirányított egy Lajosmizse felől érkező vonatot a másik vágányra, majd értesítette a rendőrséget.

A dabasi egyenruhások ellenőrizték a járművet, kikérdezték a sofőrt, majd a katasztrófavédelem segítségét kérték a kocsi leemeléséhez.

Hirdetés
Fotó: police.hu

Kiderült, a 25 éves járművet korábban kivonták a forgalomból. A 47 éves helyi férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt kettős vérvételre előállították.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást, valamint szabálysértési feljelentés készült a forgalomból kivont járművel történt közlekedés miatt.

Borítókép: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája