Hirdetés
Gondolkodtató
A magyar kamionos úgy érezte elsodort valakit a szlovákiai Nyitránál. Nem kockáztatott, inkább hívta a renőröket
A magyar kamionos úgy érezte elsodort valakit a szlovákiai Nyitránál. Nem kockáztatott, inkább hívta a renőröket
Hirdetés

Egy magyarországi kamionsofőr rémülten jelentette a segélyhívón, hogy valószínűleg elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben. A helyszínre kiérkező rendőrök átkutatták a környéket, de senkit nem találtak, írja a szlovákiai Paraméter. – szúrta ki az index.hu

A kamionsofőr hűtőgépeket szállított Nagytapolcsányból Budapestre, amikor Veľký Lapáš községnél egy csattanást hallott, és úgy tűnt neki, hogy a visszapillantójával elsodort valakit. A sofőr megállt, de nem talált senkit. Jelentette a segélyhívón, a mentők, rendőrök ki is jöttek a helyszínre, de ők sem találtak semmilyen sérültet a környéken. 

Hirdetés

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint öt órán tartott a keresés a biztonság kedvéért, még rendőrkutyát is vittek, de nem találtak senkit.

“A kamionsofőr a Joj televíziónak úgy nyilatkozott, hogy még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás volt a rendőröknek a professzionális hozzáállásért” – írja a lap.

Forrás: index.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája