Velünk tartasz?A magyar kamionos úgy érezte elsodort valakit a szlovákiai Nyitránál. Nem kockáztatott, inkább hívta a renőröket

A magyar kamionos úgy érezte elsodort valakit a szlovákiai Nyitránál. Nem kockáztatott, inkább hívta a renőröket

2019-12-28 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

Egy magyarországi kamionsofőr rémülten jelentette a segélyhívón, hogy valószínűleg elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben. A helyszínre kiérkező rendőrök átkutatták a környéket, de senkit nem találtak, írja a szlovákiai Paraméter. – szúrta ki az index.hu

A kamionsofőr hűtőgépeket szállított Nagytapolcsányból Budapestre, amikor Veľký Lapáš községnél egy csattanást hallott, és úgy tűnt neki, hogy a visszapillantójával elsodort valakit. A sofőr megállt, de nem talált senkit. Jelentette a segélyhívón, a mentők, rendőrök ki is jöttek a helyszínre, de ők sem találtak semmilyen sérültet a környéken. 

hirdetés

A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint öt órán tartott a keresés a biztonság kedvéért, még rendőrkutyát is vittek, de nem találtak senkit.

“A kamionsofőr a Joj televíziónak úgy nyilatkozott, hogy még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás volt a rendőröknek a professzionális hozzáállásért” – írja a lap.

Forrás: index.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: