VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

80 milliós luxusautóval közlekedett a Bécsi nagykövet, azonnal elbocsátották

Csatlakozz Viber Közösségünkhöz
itt:

A Szijjártó Péter vezette külügy kivizsgálta és azonnal elbocsátották a negyedmillió eurós Aston Martinnal közlekedő volt bécsi nagykövetet.

Egy Aston Martint használ Bécsben a magyar nagykövetség egyik diplomatája – számolt be egy osztrák bulvárlap. A méregdrága ezüstszínű sportkocsit a Ringstrassén fotózta le az OE24 egyik olvasója- írja az atv.hu

Az újonnan 250 ezer euróba kerülő – átszámítva 80 millió forintos – Aston Martin Vanquish rendszáma alapján a bulvárlap azt írta: az a bécsi magyar nagykövetség egyik dolgozójáé lehet. A cikkben, melyet a Magyar Hang vett észre, megjegyezték, hogy hasonlóval az OPEC, az olajexportáló államokat tömörítő nemzetközi szervezet diplomatái járnak.

A KKM sajtóosztálya a következő tájékoztatást adta: “A személygépkocsi nem a KKM tulajdona. A gépkocsit a volt bécsi nagykövet magánforrásból magánhasználatra vásárolta. A vonatkozó hír megjelenése után a közigazgatási államtitkár által azonnal elrendelt vizsgálat megállapította, hogy a gépkocsi diplomatarendszám-használata szabálytalan. A volt bécsi nagykövetet elbocsátottuk a KKM állományából” – írták.

A jelenlegi bécsi nagykövet Nagy Andor (2013-18 között tel-avivi nagykövet volt), aki Perényi Jánost váltotta hivatalában az osztrák fővárosban.

Forrás: http://www.atv.hu/belfold/20181120-szijjartoek-azonnal-elbocsatottak-a-meregdraga-aston-martinnal-szaguldozo-volt-becsi-nagykovetet/hirkereso

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

Támogatóink


hirdetéshirdetéshirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Katt ide!

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek