VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

VIDEÓ: 300 autó égett el Indiában egy légiparádé parkolójában


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az AeroIndia 2019 parkolójában 300 látogató autója lett a lángok martaléka – eldobott csikk lehetett a tűz forrása. – írja az automotor.hu

Írják továbbá:

Hatalmas a felháborodás Indiában, miután az AeroIndia 2019 elnevezésű légiparádé egyik parkolója kigyulladt, és ott 300 autó égett el. A károsultak szerint a szervezők nem készültek fel a hatalmas tömegre, és az azzal járó elővigyázatossági intézkedésekre.

Növeli a károsultak felháborodását, hogy állami rendezvény hivatalos kommunikációjában meg se említik az esetet, nehogy az rossz hírét vigye az országnak.

Több autógyártó egyébként segélyvonalat indított, és annyiban próbálja segíteni ügyfeleit, hogy soron kívüli biztosítási kárfelvételt tartanak bengalurui márkakereskedésekben.

Az előzetes gyanú szerint egy eldobott csikk lehetett a tűz forrása, a száraz fű és az erős szél miatt pedig nagyon gyorsan terjedtek a lángok.

A sűrű fekete füstfelhő miatt felfüggesztették a repüléseket, de a bengalurui légitámaszponton összegyűlt 100 légi jármű közül egy sem károsodott, és sérültek vagy áldozatok sincsenek, az anyagi kár ellenben jelentős.

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek