TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

105 km/h-val csapódott tűzoltóautóba egy önvezető módba kapcsolt Tesla

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A tűzoltóautó épp egy baleset helyszínén dolgozott a kaliforniai autópályán, amikor hátulról egy hatalmas csattanást hallottak.

Hétfő reggel megtörtént az év első olyan autóbalesete, amelyet egy önvezető módba kapcsolt autó okozott. A kaliforniai Culver City tűzoltóinak beszámolója szerint az egység épp egy baleset helyszínén dolgozott az autópályán, amikor hatalmas csattanásra lettek figyelmesek. Kiderült, a tűzoltóautóba hátulról egy Tesla Model S rohant bele.

A beszámoló szerint a sofőr csodával határos módon (és persze a motor hiánya miatti extra gyűrődőzónáknak köszönetően) sértetlenül szállt ki a kocsiból. Az autóra valószínűleg egy alapos renoválás vár, míg a tűzoltóautón csak kisebb sérülések keletkeztek. Az esetről Twitteren közölt képeket az egység:

© Twitter / CC_Firefighters
© Twitter / CC_Firefighters

A Tesla sofőrje elismerte, hogy a kocsiban be volt kapcsolva az önvezető funkció, így a balesetet a figyelmetlensége okozta. Azonban még így is szerencséje volt, hiszen az elmúlt években már halálos baleset is történt amiatt, hogy egy Tesla-sofőr nem vette komolyan a cég figyelmeztetését, mely szerint (egyelőre) az önvezető mód mellett is folyamatosan figyelni kell.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20180125_tesla_model_s_onvezeto_auto_baleset

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?